iPhone 6S reparatie haarlem,

Is uw duur aangeschafte iPhone toch kapot gegaan of traag geworden? Geen nood, Mac Genius is daar voor u om uw defecte iPhone te herstellen.

iPhone 6S reparatie haarlem, vakkundig en snel

Een iPhone 6S reparatie is een complexe en moeilijke reparatie om uit te voeren. Mac Genius bezit de expertise en jarenlange ervaring om elk mogelijke reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Voor een vakkundig herstel van elk mogelijke variant van de iPhone 6S bent u bij Mac Genius aan het juiste adres.

iPhone 6S reparatie uitsluitend met originele onderdelen.

Doordat een iPhone 6S reparatie een zeer moeilijke en complexe reparatie kan zijn is het van belang dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. Mac Genius maakt uitsluitend gebruik van originele onderdelen waardoor de iPhone 6S reparatie op hoog niveau wordt uitgevoerd. Dankzij het gebruik van originele onderdelen kunt u weer volledig genieten van uw iPhone 6S en functioneert deze weer als vanouds.

iPhone 6S Scherm Reparatie

€ 129,-
  • Display voor de iPhone 6S. Indien uw iPhone glas is gebroken of het beeld niet goed word weergegeven.

Backcover iPhone 6S

€ 129,-
  • iPhone 6S achterkant inclusief camera lens.

iPhone 6S Batterij

€ 49,-
  • Batterij voor de iPhone 6S. Indien de batterij niet meer goed oplaadt kunt u deze het beste vervangen!

iPhone 6S Camera

€ 69,-
  • Originele iPhone 6S camera module voor de achterkant. Wanneer de flits niet meer werkt of in enkele gevallen wanneer de sluiter niet meer open gaat, kunnen wij de camera module vervangen.

iPhone 6S Logicboard/printplaat reparatie

Prijs op aanvraag.
  • iPhone 6S moederbord reparatie. wanneer het logicboard van uw iPhone beschadigd is door bijvoorbeeld waterschade of door eigen reparatie, kunnen wij dit onderdeel voor u repareren. Het kan hierbij gaan om de connector van het lcd scherm, connector, micro comp., ic chip, koptelefoon connector, usb port, pcb connector, geen achterlicht, backlight,

iPhone 6S Hoofdtelefoon ingang

€ 45,-
  • Dit is de flex kabel waarop de hoofdtelefoon ingang, tril switch en volume knoppen zitten.

iPhone 6S volume / aan uit flex kabel

€ 49,-
  • Dit onderdeel is nodig indien de aan / uit knop niet meer werkt, u problemen ondervindt met de mute switch ofwel met de volume knoppen.

iPhone 6S WiFi reparatie

€ 49,-
  • Dit onderdeel is nodig indien de WiFi flex beschadigd is.