iPhone 6 Plus reparatie haarlem,

Is uw duur aangeschafte iPhone toch kapot gegaan of traag geworden? Geen nood, Mac Genius is daar voor u om uw defecte iPhone te herstellen.

iPhone 6 Plus reparatie haarlem, vakkundig en snel

Een iPhone 6 Plus reparatie is een complexe en moeilijke reparatie om uit te voeren. Mac Genius bezit de expertise en jarenlange ervaring om elk mogelijke reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Voor een vakkundig herstel van elk mogelijke variant van de iPhone 6 Plus bent u bij Mac Genius aan het juiste adres.

iPhone 6 Plus reparatie uitsluitend met originele onderdelen.

Doordat een iPhone 6 Plus reparatie een zeer moeilijke en complexe reparatie kan zijn is het van belang dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. Mac Genius maakt uitsluitend gebruik van originele onderdelen waardoor de iPhone 6 Plus reparatie op hoog niveau wordt uitgevoerd. Dankzij het gebruik van originele onderdelen kunt u weer volledig genieten van uw iPhone 6 Plus en functioneert deze weer als vanouds.

iPhone 6 Plus Scherm Reparatie

€ 125,-
  • Display voor de iPhone 6 Plus. Indien uw iPhone glas is gebroken of het beeld niet goed word weergegeven.

Backcover iPhone 6 Plus

€ 129,-
  • iPhone 6 Plus achterkant inclusief camera lens.

iPhone 6 Plus Batterij

€ 35,-
  • Batterij voor de iPhone 6 Plus. Indien de batterij niet meer goed oplaadt kunt u deze het beste vervangen!

iPhone 6 Plus Camera

€ 69,-
  • Originele iPhone 4 camera module voor de achterkant. Wanneer de flits niet meer werkt of in enkele gevallen wanneer de sluiter niet meer open gaat, kunnen wij de camera module vervangen.

iPhone 6 Plus Logicboard/printplaat reparatie

Prijs op aanvraag.
  • iPhone 6 Plis moederbord reparatie. wanneer het logicboard van uw iPhone beschadigd is door bijvoorbeeld waterschade of door eigen reparatie, kunnen wij dit onderdeel voor u repareren. Het kan hierbij gaan om de connector van het lcd scherm, connector, micro comp., ic chip, koptelefoon connector, usb port, pcb connector, geen achterlicht, backlight,

iPhone 6 Plus Hoofdtelefoon ingang

€ 35,-
  • Dit is de flex kabel waarop de hoofdtelefoon ingang, tril switch en volume knoppen zitten.

iPhone 6 Plus volume / aan uit flex kabel

€ 39,-
  • Dit onderdeel is nodig indien de aan / uit knop niet meer werkt, u problemen ondervindt met de mute switch ofwel met de volume knoppen.

iPhone 6 Plus WiFi reparatie

€ 59,-
  • Dit onderdeel is nodig indien de WiFi flex beschadigd is.