iPhone 5C reparatie haarlem,

Is uw duur aangeschafte iPhone toch kapot gegaan of traag geworden? Geen nood, Mac Genius is daar voor u om uw defecte iPhone te herstellen.

iPhone 5C reparatie haarlem, vakkundig en snel

Een iPhone 5C reparatie is een complexe en moeilijke reparatie om uit te voeren. Mac Genius bezit de expertise en jarenlange ervaring om elk mogelijke reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Voor een vakkundig herstel van elk mogelijke variant van de iPhone 5C bent u bij Mac Genius aan het juiste adres.

iPhone 5C reparatie uitsluitend met originele onderdelen.

Doordat een iPhone 5C reparatie een zeer moeilijke en complexe reparatie kan zijn is het van belang dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. Mac Genius maakt uitsluitend gebruik van originele onderdelen waardoor de iPhone 5C reparatie op hoog niveau wordt uitgevoerd. Dankzij het gebruik van originele onderdelen kunt u weer volledig genieten van uw iPhone 5C en functioneert deze weer als vanouds.

Backcover iPhone 5C

€ 69,-
  • iPhone 5C achterkant inclusief camera lens.

iPhone 5C Scherm Reparatie

€ 59,-
  • Display voor de iPhone 5C. Indien uw iPhone glas is gebroken of het beeld niet goed word weergegeven.

iPhone 5C Batterij

€ 29,-
  • Batterij voor de iPhone 5C. Indien de batterij niet meer goed oplaadt kunt u deze het beste vervangen!

iPhone 5C Logicboard/printplaat reparatie

Prijs op aanvraag.
  • iPhone 5C moederbord reparatie. wanneer het logicboard van uw iPhone 5C beschadigd is door bijvoorbeeld waterschade of door eigen reparatie, kunnen wij dit onderdeel voor u repareren. Het kan hierbij gaan om de connector van het lcd scherm, connector, micro comp., ic chip, koptelefoon connector, usb port, pcb connector, geen achterlicht, backlight,

iPhone 5C Hoofdtelefoon ingang

€ 35,-
  • Dit is de flex kabel waarop de hoofdtelefoon ingang, tril switch en volume knoppen zitten.

iPhone 5C Camera

€ 39,-
  • Originele iPhone 5C camera module voor de achterkant. Wanneer de flits niet meer werkt of in enkele gevallen wanneer de sluiter niet meer open gaat, kunnen wij de camera module vervangen.

iPhone 5C volume / aan uit flex kabel

€ 35,-
  • Dit onderdeel is nodig indien de aan / uit knop niet meer werkt, u problemen ondervindt met de mute switch ofwel met de volume knoppen.

iPhone 5C WiFi reparatie

€ 29,-
  • Dit onderdeel is nodig indien de WiFi flex beschadigd is.