iPad Air reparatie haarlem,

Is uw duur aangeschafte iPad toch kapot gegaan of traag geworden? Geen nood, Mac Genius is daar voor u om uw defecte iPad te herstellen.

iPad Air reparatie haarlem, vakkundig en snel

Een iPad Air reparatie is een complexe en moeilijke reparatie om uit te voeren. Mac Genius bezit de expertise en jarenlange ervaring om elk mogelijke reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Voor een vakkundig herstel van elk mogelijke variant van de iPad Air bent u bij Mac Genius aan het juiste adres.

iPad Air reparatie uitsluitend met originele onderdelen.

Doordat een iPad Air reparatie een zeer moeilijke en complexe reparatie kan zijn is het van belang dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. Mac Genius maakt uitsluitend gebruik van originele onderdelen waardoor de iPad Air reparatie op hoog niveau wordt uitgevoerd. Dankzij het gebruik van originele onderdelen kunt u weer volledig genieten van uw iPad Air en functioneert deze weer als vanouds.

iPad Air Digitizer / iPad Air glas gebroken

€ 89,-
  • Als uw iPad Air gevallen is en de glasplaat / Lcd is gebarsten, dan kunnen wij deze perfect voor u vervangen. Na reparatie ziet uw iPad er weer als nieuw uit.

iPad Air dockconnector

€ 59,-
  • Laadt uw iPad niet meer aan? dan zal u de dockconnector moeten laten vervangen

iPad Air hoofdtelefoon ingang

€ 59,-
  • Dit onderdeel is de koptelefoon ingang van de iPad Air. Deze kan om verschillende redenen nodig zijn om te vervangen. Bijvoorbeeld wanneer uw hoofdtelefoon stekker is afgebroken in de ingang.

iPad Air LCD scherm

€ 160,-
  • Bij zwarte inkt vlekken of wit beeld heeft u dit onderdeel nodig voor de iPad Air reparatie.

iPad Air Logicboard/printplaat reparatie

Prijs op aanvraag.
  • iPad Air moederbord reparatie. wanneer het logicboard van uw iPad beschadigd is door bijvoorbeeld waterschade of door eigen reparatie, kunnen wij dit onderdeel voor u repareren. Het kan hierbij gaan om de connector van het lcd scherm, connector, micro comp., ic chip, koptelefoon connector, usb port, pcb connector, geen achterlicht, backlight,

iPad Air simreaderflex

€ 59,-
  • De iPad Air simreader flex kabel zorgt voor het lezen van de simkaart.

iPad Air volume / aan uit flex kabel

€ 69,-
  • Dit onderdeel is nodig indien de aan / uit knop niet meer werkt, u problemen ondervindt met de mute switch ofwel met de volume knoppen.

iPad Air WiFi Flex

€ 59,-
  • Dit onderdeel is nodig indien de WiFi flex beschadigd is.