iMac 5K Retina reparatie,

Is uw duur aangeschafte iMac toch kapot gegaan of traag geworden? Geen nood, Mac Genius is daar voor u om uw defecte iMac te herstellen.

iMac 5K Retina reparatie, vakkundig en snel

Een iMac reparatie is een complexe en moeilijke reparatie om uit te voeren. Mac Genius bezit de expertise en jarenlange ervaring om elk mogelijke reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Voor een vakkundig herstel van elk mogelijke variant van de iMac bent u bij Mac Genius aan het juiste adres.

iMac 5K Retina reparatie, uitsluitend met originele onderdelen.

Doordat een iMac reparatie een zeer moeilijke en complexe reparatie kan zijn is het van belang dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. Mac Genius maakt uitsluitend gebruik van originele onderdelen waardoor de iMac reparatie op hoog niveau wordt uitgevoerd. Dankzij het gebruik van originele onderdelen kunt u weer volledig genieten van uw iMac en functioneert deze weer als vanouds.

iMac 5K Retina Compleet Scherm LCD plus Glas

Prijs Op aanvraag
  • Als uw iMac” gevallen is en de glasplaat is gebarsten, dan kunnen wij deze perfect voor u vervangen. Na reparatie ziet uw iMac er weer als nieuw uit.

iMac 5K Retina voeding vervangen

€ 225,-
  • Gaat uw iMac niet meer aan of valt deze na 2 minuten spontaan uit? dan zal u de voeding moeten laten vervangen

iMac 5K Retina Hardeschijf vervangen 1TB

€ 225,-
  • Is uw iMac traag of ziet hij geen Hardeschijf meer en krijgt u een vraagteken in beeld dan zal u de hardeschijf moeten laten vervangen. Wij vervangen deze door een 1TB hardeschijf met 1 jaar garantie en een nieuwe osx installatie

iMac 5K Retina moederboard reparatie

Prijs op aanvraag.
  • iMac 27″ moederboard reparatie. wanneer het logicboard van uw iMac 27″ beschadigd is door bijvoorbeeld valschade of door eigen reparatie, kunnen wij dit onderdeel voor u repareren. Het kan hierbij gaan om de connector van het lcd scherm, connector, micro comp., ic chip, koptelefoon connector, usb port, pcb connector, geen achterlicht, backlight,

iMac 5K Retina videokaart reparatie

€ 349,-
  • iMac 27″ videokaart reparatie, Verschijnen er strepen in beeld of vertoont het scherm helemaal geen beeld? Dan ligt het probleem mogelijk bij de videokaart. Wij voeren deze reparaties uit. Wij beschikken over een BGA videochip soldeerstation waarmee de reparaties gemakkelijk en professioneel kunnen worden uitgevoerd.

iMac 24″ Data recovery onderzoek

€ 50,-
  • Is uw harde schijf per ongeluk gewist of kapot gegaan? Mac Genius kan een data recovery onderzoek uitvoeren om na te gaan of uw bestanden nog te herstellen zijn. Bij deze reparatie wordt een data recovery onderzoek uitgevoerd, na dit onderzoek weet u of uw bestanden te herstellen zijn.