iMac 21,5″ A1418

iMac 21,5″ A1311

iMac 24″

iMac 27″ A1419

iMac 27″ A1312

iMac 5K Retina

iMac reparatie

Is uw duur aangeschafte iMac toch kapot gegaan of traag geworden? Geen nood, Mac Genius is daar voor u om uw defecte iMac te herstellen.

 

iMac reparatie haarlem , vakkundig en snel

 

Een iMac reparatie is een complexe en moeilijke reparatie om uit te voeren. Mac Genius bezit de expertise en jarenlange ervaring om elk mogelijke reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Voor een vakkundig herstel van elk mogelijke variant van de iMac bent u bij Mac Genius aan het juiste adres.

 

iMac reparatie uitsluitend met originele onderdelen.

Doordat een iMac reparatie een zeer moeilijke en complexe reparatie kan zijn is het van belang dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. Mac Genius maakt uitsluitend gebruik van originele onderdelen waardoor de iMac reparatie op hoog niveau wordt uitgevoerd. Dankzij het gebruik van originele onderdelen kunt u weer volledig genieten van uw iMac en functioneert deze weer als vanouds.

 

iMac gaat niet aan? Bel ons : 023-2046020

Reparatie nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres

Kies boven welk apparaat u heeft en neem contact met ons op voor een afspraak

Voor de mobiele Apple gebruikers onder ons repareren we ook Macbooks. Van Vintage Powerbooks tot aan het nieuwste Macbook Unibody Retina model. Ook voor een simpel Macbook onderzoek kunt u bij ons terecht.

10 dagen zijn bij ons de standaard om uw laptop te onderzoeken en/of te repareren. Wil u het zo snel mogelijk? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naast de iMacs en de Macbooks hebben we natuurlijk ook de iPods, iPads en iPhones. Van een simpele schermreparatie van een iPhone tot aan waterschade van de iPad, Mac Genius repareert het allemaal!

Wij bieden voor alle Apple producten vele onderhouds- en reparatie producten aan die wij op maat kunnen afstemmen.

iMac reparatie

iMac reparatie snel en professioneel met 1 jaar garantie

 

iMac reparatie haarlem.