iPhone

iPad

Macbook Pro

Macbook Air

iMac

Apple reparatie haarlem? Bel ons : 023-2046020

 

Apple reparatie nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres

Kies boven welk apparaat u heeft en neem contact met ons op voor een afspraak

Voor de mobiele Apple gebruikers onder ons repareren we ook Macbooks. Van Vintage Powerbooks tot aan het nieuwste Macbook Unibody Retina model. Ook voor een simpel Macbook onderzoek kunt u bij ons terecht.

10 dagen zijn bij ons de standaard om uw laptop te onderzoeken en/of te repareren. Wil u het zo snel mogelijk? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naast de iMacs en de Macbooks hebben we natuurlijk ook de iPods, iPads en iPhones. Van een simpele schermreparatie van een iPhone tot aan waterschade van de iPad, Mac Genius repareert het allemaal!

Wij bieden voor alle Apple producten vele onderhouds- en reparatie producten aan die wij op maat kunnen afstemmen.

 

Apple reparatie snel en professioneel met 1 jaar garantie.

 

Onderhoud zonder dat u het merkt
Mac Genius richt uw IT structuur zodanig in, dat wij op afstand het onderhoud en updaten van uw netwerk kunnen verrichten. Dit Remote Support Systeem zorgt ervoor dat wij op elk gewenst moment (mits u daartoe toestemming verleent) het onderhoud kunnen doen en eventuele storingen kunnen oplossen. Daarmee zijn wij maximaal voor u beschikbaar en is de eventuele storingstijd minimaal.

U weet altijd wat wij doen
Via het status rapport kunt u altijd bijhouden welke activiteiten wij hebben ondernomen om uw systeem up to date te houden. Ook de financieële status van onze werkzaamheden is op die wijze te bekijken. Op deze wijze willen wij in onze relatie met u zo min mogelijk onduidelijkheid laten bestaan over waar wij mee bezig zijn.
Wat kunt u aan ons vragen

* Apple reparatie
* Quickscan van uw bestaande systemen
* Inrichten van uw netwerk-systeem (hard en software)
* Datarecovery

 

Wat doen we?

iPhone reparatie
iPad reparatie
Macbook air reparatie
Macbook pro reparatie
iMac reparatie
Mac pro reparatie

 

apple reparatie haarlem